Belangrijke Oproep

Wat als een vereniging geen bestuur meer heeft? Dat is net zoiets als een schip zonder kapitein en bemanning. Het schip kan wel varen maar weet niet waar naar toe! Nu ook zo bij Stichting Vrijstad.

Onze voorzitter (Jo) heeft aangegeven dat hij er mee wilt stoppen en wil graag de voorzittershamer doorgeven aan iemand anders. Ben jij degene (bij voorkeur affiniteit hebben met de doelgroep) die deze hamer wilt overnemen laat het ons weten. Wat houdt het in: je zit de vergaderingen (4-5 x p.j.) voor, je hebt overleg met zwembad/ gemeente en dat kost je ongeveer 1,5 uur per week.

Naast de voorzitter, zijn we ook op zoek naar iemand die de Soos avonden wilt gaan organiseren, misschien wil je dit wel samen met iemand anders doen. In een jaar worden er 5-6 avonden georganiseerd, je kan dan denken aan een bingo, kerst en nog meer leuke activiteiten voor onze deelnemers. Hou je van organiseren, plannen en regelen, dit is je kans. Het zou jammer zijn als de Soos avonden verloren gaan.

Zeg je nee, ik wil geen voorzitter zijn of activiteiten organiseren maar wil wel meepraten/ meedenken over nu en de toekomst bij Stichting Vrijstad, ik wil wel in het bestuur, reageer dan ook.

Want het is net als het schip, als er geen kapitein, bemanning is, vaart het nog wel maar niet voor lang!

Wil je meer weten over het voorzitterschap of organisator activiteiten stuur een berichtje aan het secretariaat, het is vanzelf sprekend dat we zorgvuldig omgaan met je reactie.Mailadres: secr.st.vrijstad@gmail.com